Karper jeugd wedstrijd in Nijmegen

Donderdag, 9 augustus 2018

Wilt u een jeugd karper wedstrijd bezoeken, kom dan kijken op vrijdag 17 en/of zaterdag 18 augustus bij de vijvers van de Winkelsteegseweg in Nijmegen. De Federatie organiseert samen met de SKP Nijmegen een nacht ouder/jeugd wedstrijd karpervissen. Dit evenement bestaat uit een koppelwedstrijd en een fantastische loterij met vele prijzen. Meer dan 60 prijzen, 1 euro per lot, de opbrengst komt ten goede van SKP Nijmegen die hiermee de karper belangen behartigt. Er zal gevist worden van vrijdag 17 augustus 12.00 uur tot zaterdag 14.00 uur.

Jeugd koppelwedstrijd
13 kinderen doen mee onder begeleiding van hun ouders en het team van SKP Nijmegen en de
Federatie Midden Nederland. (vismeester en viscoaches zijn hierbij ook aanwezig)
Hoewel het viswater niet super groot is hebben we dit water uitgekozen vanwege het fraaie
karper bestand. De 10 stekken zijn voldoende om met 2 karperstokken per stek te bevissen.
Hoewel wij benadrukken dat de gezelligheid belangrijker is dan het wedstrijd element zijn er
mooie prijzen te winnen voor de koppels die de meeste kilo’s karper vangen. Daarnaast is er een
prijs voor de persoon (individuele prijs) die de zwaarste karper vangt.

1ste prijs Schepnet, Rodpod en onthaakmat
2de prijs Rodpod en onthaakmat
3de prijs Onthaakmat
Zwaarste karper (individuele prijs) 1x 65 euro waardebon van hengelsportzaak
Iedereen die zich aanmeldt heeft ontvangt bij aanvang een goodiebag die gevuld is met allerlei
mooie karper gadgets. Daarnaast zorgen wij voor avondeten en een ontbijt.